Plæne – tid til efterårsgødskning

Grønt græs-tip-
Med en velholdt græsplæne er der få mos og ukrudt, og ingen almindelige pletter. Men hvad er en velholdt græsplæne?
Du skal gøde plænen med jævne mellemrum året rundt. Det er vigtigt, at underlaget er i god stand. Det vigtigste er under jorden, rødder. Hvis du har gode rødder, vil din græsplæne komme sig hurtigt efter ældningsperioden. Drys med korn og vælg en speciel græsplænegødning. Dette sikrer en stærk rod.
Læs også følgende tips for at undgå tørveproblemer.
Tips til grønt græs-grønt græs
Hvordan forebygger du plæneproblemer som mos, ukrudt og ujævne græsplæner? Hvornår og hvordan man klipper og hvad man skal gøre for at bevare en smuk grøn græsplæne.
I kort tid
Vedligeholdelse af græsplæne
Plæne problem
Uensartet græs
Vådt græs og stadig græsslåning
Tørke
Ukrudt i græsset
Bare plet
Blade på græsset
Anlæg af ny græsplæne
Tilmeld dig havens nyhedsbrev
Tilmeld dig havens nyhedsbrev
1. På et tidspunkt
På et tidspunkt trods alt en smuk græsplæne!

Har du græs eller græsplæne i din have, vil naturen bringe dig tættere på. Mange mennesker tænker på mange job, når de tænker på grønt græs eller grønt græs. Ikke så sandt. Slår du af og til, påfører kalk en gang om året og gøder plænen flere gange om året, vil du hele året rundt finde en smuk grøn græsplæne foran dig. Det vigtigste ved græsplænen er under jorden! Roden er den vigtigste. At passe på din base vil reducere dine bekymringer på jorden. Der er ikke plads til ukrudt eller mos på den dybt rodfæstede græsplæne. Basen indtager allerede dette sted. En godt rodfæstet græsplæne optager også mere næring fra plænen. Dette holder plænen i god stand og mindre modtagelig for plæneproblemer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.