Vinterhede – gammeldags??

Hvad er datoen for Winters (Erica Carnea)? Min første idé om denne plante er en havelignende rund cirkel med et nåletræ i midten og nogle lyngplanter omkring. Dette var den tidligere version. Erica Carnea lyder måske en smule forældet, men Erica Carnea lyder meget mere komfortabel. Men selve planterne gør mig endnu gladere. Vinter farve. Fjern den nøgne have og visne grene. “Dit livs farve” er mottoet for Tuinbranche Nederland. Det kan jeg godt være enig i, men du skal gøre det selv, og det vil farve dit liv. Vinterfarver

Vinterhede gør mig virkelig så glad. Haven er lidt tom, og du kan friske din have og terrasse op i denne tid med Ericas. Prøv det, det hjælper virkelig!

Vinterlyng fås i flere farver: hvid, pink og rød. Og når vintervarmen er færdig med at blomstre, kan du gå videre til sommervarmen (også kendt som lyng). Med en kombination af sommer- og vinterlyng vil du blomstre året rundt.
Der findes mange typer lyng, som alle kan nyde. Plant grupper for at udvide farven.
Vinterhede i potte
Vinterhede i potte (IV. foto)
Nem at plante
Vinterlyng er en ideel plante til alle, der ønsker en vedligeholdelsesfri have. Den skal selvfølgelig plantes i den rigtige jordtype, men det gælder for alle planter. Og for dem, der ønsker at bo et sted, de ikke ønsker at være …
Beskæring kan foretages efter blomstringen, bare klippe toppen af ​​med en hækkeklipper. Det er ikke et bart træ, ellers blomstrer det ikke næste år.

Leave a Reply

Your email address will not be published.